Amenajare ieftina apartament mic

| Home si deco | August 16, 2012

Proiectul de amenajare interioara a apartamentului Potts Point din Sydney a presupus reamenajarea unui apartament de 38 de metri patrati, cu un dormitor. Arhitectii Anthony Gill Architects au luat in calcul cresterea numarului membrilor familiei, au marit livingul si au rezolvat toate problemele legate de depozitare.
Centrul ocupat de baia apartamentului a ramas neatins, insa arhitectii au introdus un corp de depozitare format din rafturi, lung de 7 metri, pe intreaga lungime a apartamentului. La un capat al mobilierului, rafturile se dizolva in spatiul bucatariei, iar transparenta lor permite accesul vizual din living in bucatarie. In capatul opus, corpul dulapului inchis separa dormitorul mic al fetitei de spatiul livingului. Patul parintilor este ascuns in acest mobilier, glisand de sub platforma dormitorului din spate in spatiul zonei de zi.
Arhitectii au creat un mediu bogat pentru activitatile din timpul zilei, minimalizand spatiile de dormit intr-o maniera foarte inteligenta. Materialele folosite sunt ieftine, intregul mobilier fiind construit din cofraje folosite la turnarea betonului. Astfel, amenajarea interioara a apartamentului, realizata cu un buget foarte redus, prezinta o solutie inovatoare pentru reamenajarea ieftina a spatiilor mici de locuit.

Sursa: Roarhitect.ro


Fara etichete

3,392 Total afisari, 1 astazi

  

Link-uri sponsorizate

Lasa un raspuns

Trebuie sa fii autentificat pentru a posta comentarii.

Anunturi sponsorizate


Categorii articole blog