Amenajare interioara – Bucataria Nolte

| Home si deco | August 15, 2012

NOLTE HOME STUDIO


Nolte Kuechen reprezinta numele bucatariilor germane de calitate superioara inca de la infiintare in anul 1595, producand peste 800 de bucatarii personalizate de zi.
Finisajul perfect,practicabilitatea si viata lunga a bucatariilor realizate de Nolte Kuechen au marit numarul de clienti pe zi ce trece astfel incat compania a ajuns al treilea mare producator de bucatarii din Germania castigand de asemenea numeroase premii pentru design.
Varietatea dimensiunilor corpurilor produse de Nolte Kuechen se adapteaza indiferent de forma spatiului care trebuie amenajat.Majoritatea sistemelor moderne (soft-closing, chromline, cushioning) reprezinta un standard la Nolte Kuechen.


NOLTE HOME STUDIO este unicul reprezentant al Nolte Group in Romania cu sediul in Bucuresti pe Str.Turda. Deschis de curand, showroom-ul va ofera cam tot ce v-ar interesa pentru o bucatarie si chiar si cateva accesorii interesante pentru locuinta dumneavoastra.Aici va sta la dispozitie compozitii de bucatarii personalizate, cu viata lunga si de calitate superioara.
Daca doriti sa achizitionati o astfel de bucatarie echipa Nolte va sta la dispozitie. Dumneavostra nu trebuie decat sa va alegeti modelul preferat si sa ne dati un plan al spatiului pe care vreti sa il amenajati. De restul ne ocupam noi.

 


NOLTE HOME STUDIO ofera tot ce doriti dumneavoastra,de la planificarea si proiectarea bucatariei,la montarea si instalarea acesteia cu toate accesoriile necesare si aparatele electrocasnice care provin de la o gama larga de furnizori recunoscuti.
Echipa de arhitecti si designeri Nolte,calificati si experimentati,precum si cei care va vor monta mobilierul vor fi alaturi de dumneavoastra intampinandu-va,oferindu-va consultanta si asistandu-va de la ideea de baza pana la livrarea produsului final.
Daca calitatea si designul deosebit al bucatariilor nu va impresioneaza la NOLTE HOME STUDIO mai puteti gasi dormitoare,dressinguri si dulapuri produse de acelasi furnizor sub numele de Nolte Germersheim.

 
Pe langa mobilierul existent, in showroom-ul Nolte veti putea gasi si tapete, textile, tacamuri si calorifere cu un design original care ofera un aer deosebit oricarei incaperi.

 

NOLTE HOME STUDIO
Str.Turda nr.98,Bl.29,Sc.A,Sector 1,Bucuresti
Telefon: 021/222.01.56
Mobil: 0728/327.094
e-mail: office@noltehomestudio.ro
Web: www.nolte-kuechen.de

Fara etichete

3,286 Total afisari, 1 astazi

  

Link-uri sponsorizate

Lasa un raspuns

Trebuie sa fii autentificat pentru a posta comentarii.

Anunturi sponsorizate


Categorii articole blog