Ajutor

In aceasta pagina va prezentam un FAQ de intrebari si raspunsuri legate de serviciile si prezentarea site-ului ImmoLand.ro.

Cum promovez un anunt?

Anuntul dvs poate fi promovat dupa crearea unui cont de administrare. Dupa logarea in contul dvs accesati butonul Adauga anunt. Completati formularul de adaugare si finalizati adaugarea.

Cate anunturi pot promova?

Promovarea anunturilor pe ImmoLand.ro este gratuita iar numarul de anunturi este nelimitat. Durata de valabilitate este de 90 zile, dupa care anuntul va deveni inactiv.

Cum pot edita un anunt?

Dupa logarea in contul dvs de administrare, apasati butonul cont admin si apasati din coloana Optiuni, creionasul de editare. Vi se va deschide formularul anuntului promovat de dvs. Editati si confirmati pe Actualizeaza anunt.

Cum adaug imagine la anunt?

Din formularul de adaugare la pasul 2, uploadand din calculatorul dvs. Asigurati-va ca imaginea respecta marimea maxima admisa inainte de upload. In acest moment aveti disponibil ptr upload 8 imagini.

Cum adaug un video la anunt?

In campul Descriere dati paste la codul embed corespunzator videoclipului dvs. Nu uitati sa includeti codul (vezi imagine partea inrosita)

Cum evidentiez un anunt?

Va sugeram sa vizualizati pagina Publicitate si apoi sa ne contactati ptr mai multe detalii.

Lasa un raspuns

Trebuie sa fii autentificat pentru a posta comentarii.

Anunturi sponsorizate


Top cele mai vizualizate anunturi