Statuete din bronz

| Home si deco | August 15, 2012

Orice obiect faurit de om contine in esenta lui ceva sacru, ceva din launtrul nostru atat de profund si de misterios in acelasi timp. Cu cat mai mult atunci un obiect de arta, pentru realizarea caruia se mizeaza aproape total pe resursele launtrice?

El raspandeste atunci in jurul lui ceva din aura celui care l-a faurit, incitand prin gratie, echilibru si eleganta. O oprire in timp, mai ales in acest secol in care pare ca ne controleaza tot mai mult un ceas.

Iata de ce, a ne inconjura de obiecte create cu smerenia daruirii depline a celui care le-a infiripat, indiferent daca sunt obiecte strict uzuale ori oferite doar unui deliciu estetic, ele constituie o modalitate stringenta mentinerii unei armonii absolut necesare sufletului. Fara aceasta armonie, in cautarea careia se ascunde insusi sensul unei vietii, totul se preschimba in ratacire si haos.

Tocmai de aceea sculpturile oferite de noi pot constitui adevarate oaze ale inimii, un izvor de improspatare spirituala, absolut necesare pentru succesul viitor al oricarui demers personal.

Colectia noastra consta din peste 350 de replici dupa sculpturi celebre ale caror originale sunt gazduite in renumite colectii particulare sau in marile muzee ale lumii deschise publicului.Toate lucrarile oferite sunt 100% realizate si finisate manual cu o deosebita grija artistica.

Paleta de lucrari de sculptura oferita acopera perioada antica, arta clasica, stilurile Art Deco, arta moderna, etaland splendorile lumii vechi si ale epocii moderne.

Ele sunt confectionate din bronz de inalta calitate, fiind realizate dupa aceleasi tehnologii (“lost wax technique”) ca si modelele originale. Patina acestora este inchisa la culoare, cu calde nuante de portocaliu-auriu sau rosu, nuante pe care numai bronzul adevarat poate sa le ofere si care se maturizeaza odata cu trecerea timpului. Aceste compozitii se deschid spre atmosfera calma, datatoare de liniste si armonie.

Postamentul acestor lucrari este realizat din marmura de inalta calitate si cu reale valori estetice.

Colectia oferita isi largeste rapid si constant gama de teme si stiluri, avand grija ca acestea sa se faca evidente in ambianta rafinata a interioarelor casei Dvs.

Veti descoperi siluete animate de expresia vietii astfel incat finalul vizual al sculpturii face imposibila distinctia intre formele reale si cele imaginare ale artistului. Unde se opreste realul si unde continua iluzia realului este imposibil de distins.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.statuete-din-bronz.ro
Contrade Brasov
Tel: 0268/420.190

Fara etichete

4,181 Total afisari, 1 astazi

  

Link-uri sponsorizate

Lasa un raspuns

Trebuie sa fii autentificat pentru a posta comentarii.

Anunturi sponsorizate


Categorii articole blog